2012. január 10., kedd

Kindle Keyboard 3G FEKETE LÁMPÁS+PIROS BŐRTOKKAL! - Jelenlegi ára: 34 750 Ft

Újabb kihagyhatatlan ajánlat!
Eladó egy KITŰNŐ grafit Amazon Kindle Keyboard 3G egy fekete beépített lámpás, illetve egy piros bőrtokkal!
Ez a Special Offeres verzió. Amit tudni kell erről: SOHA nem fog zavarni olvasás közben. Ez csak annyit jelent, hogy amikor a készülék kikapcsolt állapotban van, egy reklám jelenik meg.
Lehet regisztrálni!
A 3G az egész világon működik, és nem csak az amazon. com-ról való könyvletöltésre (mint az új Touch 3G-nél), hanem webböngészésre is lehet használni.
Hihetetlen jó vétel!
Tartozékok: USB kábel
USA szabvány hálózati töltő (de a töltéssel nem lesz sok gond, mivel egy pár órás töltéssel akár 1 hónapig is bírja az akkumulátor) Gépről is lehet tölteni az USB kábellel, illetve a kábel akármelyik mobiltelefon töltővel kompatibilis.
Fekete lámpás bőrtok
Piros bőrtok
Szállítás: a leütést, és előre utalást (PayPalt is elfogadok) követő 9-15 munkanapon belül odaér a nyerteshez. A legolcsóbb szállítási mód (3550, -Ft) nincs biztosítva, a közepes (4280, -Ft) biztosítva van, és ugyancsak 9-15 munkanapot vesz igénybe.  A legdrágább szállítási mód (7600, -Ft) választása esetén akár 6-9 munkanapon belül odaérhet a csomag.
A személyes átvételről: mivel csak Dabason vannak rokonaim, Dabasra el tudom küldeni. Aztán, miután megérkezett, meg kellene beszélni egy találkozót Budapesten (kb. minden hét második felében megy fel valaki). Természetesen, ha megérkezett Dabasra, ott akármikor átvehető. A szállítási költségek ugyanazok. (Ha személyes átvételt szeretne, csak jelölje be azt a szállítási módot, amivel haza küldjem, és adja a tudtomra e-mailben, hogy személyes átvételt szeretne.
A kérdésekre általában perceken belül válaszolok, ezért érdemes visszanézni kb. tíz perccel a kérdés feltétele után.



Jelenlegi ára: 34 750 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 05:43
. Kindle Keyboard 3G FEKETE LÁMPÁS+PIROS BŐRTOKKAL! - Jelenlegi ára: 34 750 Ft

Fontos