2011. április 27., szerda

Wellness Hotel Kalocsa**** 2 fő / 3 nap / 2 éj - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Wellness Hotel Kalocsa****
2 fő / 3 nap / 2 éj
Hétköznapokon felhasználható, meghosszabbított érvényességgel júliusig!
A csomag tartalma:
2 éjszakás tartózkodás 2 fő részére
bőséges svédasztalos vagy magyaros villás reggel
2 X 2 fogásos menü ebéd a szálloda Asztrik éttermében
wellness sziget használata (élménymedence, bel és kültéri jakuzzi, merülő medence, finn és soft szauna, gőzfürdő, relax padok, pihenőszoba)
részvétel a szertartásos szauna szeánszokon - különböző felöntésekkel és különböző szauna krémek használatával, mely a bőrnek kellemes tapintást, selymességet biztosít. Pl: vilmoskörte, fahéjas alma, levendula, mentolos eper, narancs, zöldalma, jeges méz, rózsaolaj, kamilla, akácfa virág, és még sok sok fajta.... wellness sziget használata (jacuzzi, medence, élményfürdő, szauna, gőzfürdő)
fittnessterem, cardiógépek használata
fürdőköpeny
Maximális kényeztetés Európa egyik legszebb barokk főterén!
A város és a hotel:
 
Kalocsa ezeréves város, érseki székhely, a magyar népművészet kiemelkedő helyszíne. A Wellness Hotel Kalocsa****, Európa egyik legszebb barokk főterén, a Szentháromság téren áll 1750 óta. A műemlékvédelem alatt álló épület korábban egyházi tulajdon volt, eredeti pompáját megőrizve legutóbbi felújítását követően 2005-ben nyitotta meg kapuit. Az Érseki Palotával és a Főszékesegyház épületével karöltve patinás barokk épületegyüttest alkot.
 
Szobák:
 
A szállodában 29 szoba található.
ezek mindegyike fürdőszobával, LCD televízióval, minibárral, vezetékes telefonnal, felszerelt és pótágyazható.
Csak nemdohányzó szobák vannak. Dohányozni a szivarszobában és a kávézóban lehet.
Igény szerint választható egybenyitható szoba és nászutas lakosztály, valamint a háziállattal érkező vendégek számára kialakított udvari szoba.
Egyéb szolgáltatások:
szobaszerviz,  non-stop recepció, parkoló és szállodai széf, internet.
 
Wellness & Beauty:
Ellenáramoltatású élménymedence - Két ellenáramoltató motor teszi lehetővé a helyben úszást. A felsőtestet két nyakzuhany masszírozza, további élményelemek segítik a víz alatti masszázst, a fürdőző ellazulását.
Fitness terem gépekkel
A finn szauna egyesíti a római hőlégfürdő és a török gőzfürdő elemeit. Kellemes illó- és aromaolajokkal, hideg vizes merülőmedencével méregtelenít, stressz mentesít, biztosítja az egészségmegőrzést.
Hydromasszázs: Tágas belső tér, hat minden igényt kielégítő befúvókombinációval rendelkező férőhely, a víz alatti masszázs ellazító, üdítő hatása elvarázsoló.
Gőzkabin:  Az alacsony hőfok, magas páratartalom kevéssé megterhelő. Illat és fényterápia segíti a teljes relaxációt.
Jacuzzi:  Tágas belső tér, valamint hat, minden igényt kielégítő ülőhely várja a megfáradt izmokat. A medencében található meg a Fontana vízesés, amely különleges hangulatot kölcsönöz a meghitt esteknek. Minden egyes vízsugár tökéletes tervezésű és úgy helyezkedik el a kádban, hogy gondoskodjon a teljes kényelemről.
Felhasználhatóság:
2011. július 13-ig hétköznapokon, kivéve kiemelt  és állami ünnepek



Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 08:08
. Wellness Hotel Kalocsa**** 2 fő / 3 nap / 2 éj - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Fontos